söndag 23 mars 2014

Lördagslek och experiment

En bild från min lördag! Den lilla Paula som sprang och gömde sig när syskonen spelade in "radio sjöahult" på kassetband. För att spela in sin egen röst var det läskigaste som fanns.

I går spelade jag in egen röst och lekte radio tillsammans med Sandran och Eric. Fast kanske var det inte leka radio vi gjorde. Kanske spelade vi på riktigt in en podd? Kanske får ni höra? Kanske inte.

Men det jag kom fram till var att det är inte det minsta läskigt att spela in sin egen röst. Att däremot lyssna på sin egen röst. Det är LÄSKIGT på riktigt.

/Paula

2 kommentarer:

 1. Att höra sig själv inspelad är riktigt LÄSKIGT, jag håller nmed! Då ingickb ändå en hel del radio första året på min journalistutbildning. Jag tyckte det var jättekul ändå men min lärare tog kål på glädjen med kommentaren "ska du nån gång kunna jobba på radio så får det bli radio Kronoberg". Det var det där med att dialekter blir etter värre på radio...
  /Therése som liksom ändå trivs rätt bra med att vara smålänning i exil

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finns väl bara ett sätt att lära sig och det är att utsätta sig för det om och om igen! Skönt att höra att jag inte är ensam om att tycka det är läskigt i alla fall.

   Radera