måndag 17 oktober 2016

Let it snow tre jullovsromanser av John Green, Maureen Johnson & Lauren Myracle


Det är julafton, den värsta snöstormen någonsin. Snön gör att Jubilee får ta tåget istället för flyget till mormor och morfar. Tåget kör fast i snön. På samma tåg finns gäng med chererleders, jobbiga och bubbliga. Hon orkar inte med tåget utan får istället syn på ett Waffle house, på andra sidan spåret och motorvägen. Hoppar av tåget och tar sig till caféet.

Där träffar hon Stuart, han som som kört fast med sin bil och har ett brustet hjärta. Stuart tar med sig Jubilee hem för hans mamma skulle aldrig förlåta om han lät henne sitta kvar där över jul.

In på caféet strömmar alla cherleders. Ett telefonsamtal rings til Tobin, han JP och Greven måste komma direkt. Tänk att hela stället är invaderat med chereleders och de vill bums ha ett twister att spela. Men att ta sig fram i snön så mycket svårare än det ens går att föreställa sig. På vägen dit tänker Tobin en tanke som inte går att göra otäckt. Greven hans bästa vän hon är en tjej ju, en väldigt söt tjej ...

Tre författare, tre mysiga jullovsromanser fyllda med juliga må bra känslor. Tre berättelser där personerna går in och ur varandras berättelser. Sådant där som jag råkar älskar. Också en tekoppsgris - bildgoogla! Nästan så att boken får mig att längta lite efter snö ... men bara nästan!

/Paula


Let it snow tre jullovsromanser 
Författare: John Green, Maureen Johnson & Lauren Myracle
Förlag: Bonnier Carlsen (2016)
ISBN: 9789163889417
Köp: t.ex. hos Bokus eller Adlibris

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar