onsdag 28 december 2022

Whiteout av Danielle Clayton, Tiffany D. Jackson, Nic Stone, Angie Thomas, Ashely Woodfolk & Nicola Yoon

Nu blir det julmys! I Whiteout förflyttas vi till Atlanta. De är precis innan jul och Stevie har planerat världens ursäkt till sin flickvän Sola. Stevie råkade nämligen eventuellt använda deras förhållande till ett experiment om kärlek och förälskelse. Hon råkade också berätta det för Sola ... Nu krävs ett förlåt av de största måttet. 

Så kom ett sms från Sola som ger Stevie till midnatt. Har det inte kommit ett ordentligt förlåt då så är det kört. Slut för alltid. Allt måste gå snabbare ära Stevie tänkt och planerat. Hon skickar sms i panik till vännerna som lovat att hjälpa. Det måste ske NU. Alla hjälper gärna till. 

Det är bara det lilla menet ... att snön den vräker ner. Galleriorna stänger. Nyheterna uppmana till att stanna inne och de som sitter i en bil tja de är fast på vägen. Plogbilarna kör allt vad de kan men de hinner helt enkelt inte med. 

Whiteout är en novellsamling av Danielle Clayton, Tiffany D. Jackson, Nic Stone, Angie Thomas, Ashely Woodfolk och Nicola Yoon. De skriver alla utifrån olika perspektiv i kompisgruppen. Kommer de kunna hjälpa till att rädda Stevie och Solas förhållande och kanske kan de själva hitta kärlek och förlåtelse längs med vägen? 

/Paula


Whiteout
Författare: Danielle Clayton, Tiffany D. Jackson, Nic Stone, Angie Thomas, Ashely Woodfolk & Nicola Yoon
Förlag: Vox by Opal (2022)
ISBN: 9789188665461

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar