tisdag 15 januari 2019

Nu och för alltid, Lara Jean av Jenny Han

I sällskap med den tredje och avslutande delen om Lara Jean har jag tillbringat några dagar. Det är lika mysigt och gulligt på bästa Gilmore girls-sättet som de tidigare böckerna. Lara Jean går nu sin sista termin på High School.

Collegeansökningarna är inskickade och hon vet vart hon vill. Men svaret kommer aldrig. Stressen över att inte få besked hanterar hon genom att försöka baka de perfekta kakorna. När pappa bestämmer sig för att fria till sin flickvän och deras granne. Så lägger Lara Jean sin tid på att planera bröllop.

Men tid på hennes eget liv, vännerna och pojkvännen Peter. Pressen i döda mamma och storasysters ord att inte vara en sådan tjej som har pojkvän när hon börjar på collage. Vad ska hon göra med de orden? Vad är rätt?

Mys på allra bästa sätt! Om du inte redan läst böckerna så lyllo dig som har de kvar och till på köpet kan sluka alla tre i följd. Jag drömmer om en spin off som skulle handla om Lara Jeans lillasyster Kitty när hon blir tonåring. Det hade verkligen varit en dröm att läsa om.

/Paula som nu i bästa Lara Jean-anda ska ta på sig en seatmask
Nu och för alltid, Lara Jean
Författare: Jenny Han
Förlag: Lavender Lit (2018)
ISBN: 9789187879531
Köp: t.ex. hos Bokus eller Adlibris

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar