tisdag 21 mars 2023

Hjärtats hemligheter av BeKa och ill. Maya

Lina och Abeba är bästa kompisar och nur har de börjat fundera på kärlek och hur det fungerar. Kanske ska de göra en undersökning? Att ställa frågor och observera. 

Abeba vill inte längre ses hemma hos henne. Lina som älskar att vara hemma hos Abeba och hennes stora familj, eller jag stor jämförelse med Lina och mamma. Kärlek kan ju vara så många olika saker och familj är en av de.

I skolan börjar de fråga hon som har mest koll på allt skvaller. Vad och hur funkar det, vilka i skolan är ihop? När de vet mer om vilka som är ihop så ställer de frågor till de. Frågor som kanske inte ger svaret som alla vill ha. 

När de tar mod till sig och fråga skolans mest populära tjej så visar det sig att hon inte alls är som de trott. Samma gäller med tjejen som har dåligt rykte. Hur är det med kärlek och hur folk ser på en. Är inget lätt eller enkelt?

Hjärtats hemligheter är gullig gullig gullig och kommer säkert få många läsare på biblioteket. Hoppas det kommer fler delar och det snabbt för det kommer frågas om. 

/Paula


Hjärtats hemligheter 
Författare: BeKa & ill. Maya
Förlag: Hegas (2023)
ISBN: 9789180088893

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar