onsdag 7 juli 2021

Midnattsblot av Camilla Sten

Det mesta har återgått till vet vanliga i Järvhöga. Julia känner att det är som att det bara är hon som minns vad som hände. Då innan jul när Markus försvann i skogen och hon hjälpte Emil att hitta honom. Samtidigt som de trillade över Järvhögas mörka historia om pojkar och unga män som genom historien vandrat ut och försvunnit i skogen då något kallat på dem.

Markus är inte längre sig själv men Emil har dragit sig undan från Julia för om han inte pratar om det kanske det inte är sant. Polisen Daniel som hjälpte de, han som Julia blev hemligt förälskad i har inte heller hört av sig. 

Julia har fortsatt sin undersökning fokuserad mot Helena - Daniels chef. Hon som är född Erlander. Familjen som hade något att göra med försvinnandena tidigare. Att fokusera på Helena och vad som egentligen försiggår i Järvhöga är ett sätt för Julia att gömma oron för mamma som bara går djupare in i sig själv. 

Så händer något som gör att de alla måste prata med varandra igen. Att Markus kom tillbaka gör att något i skogen inte är nöjt ... Det är spännande så spännande och jag vill ha del tre NU!! Är så nyfiken på hur Camilla Sten ska knyta ihop berättelsen. 

/Paula


Midnattsblot
Författare: Camilla Sten
Förlag: Rabén & Sjögren (2021)
ISBN: 90789129721577

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar