torsdag 26 september 2019

Sakramentet av Ann-Sofi Forsmark

När Hilde berättar för mamma att hon varit på informationsmöte inför konfirmationsundervisning i Katarina kyrka då blir mamma arg och säger blankt nej. Tillsammans med kompisen Happy går Hilde på konfirmationsträffarna i hemlighet.

På kyrkogården hittar Hilde engravsten det står Alice 1986 på. Alice som var lika gammal som Hilde när hon dog. Alice som dog under mystiska omständigheter i Katarina kyrka i anslutning till sin konfirmation. Alice som dessutom var bästis med Hildes mamma.

Hilde blir nyfiken och vill veta mer. Som tur är får de i skolan i uppgift att ta reda på mer om ett ouppklarat mord. Hemligheterna är många och Hilde letar efter svar i mammas dagböcker. Alice spöke försöker också hjälpa till för att få svar på vem som är mördaren.

Spännande slukarläsning som är perfekt för dig som läst allt av Ingelin Angerborn och Kristina Ohlsson och känner att det är dags för en ny utmaning men vet vilken genre de gillar bäst.

Jag tyckte väldigt mycket om och blev helt uppslukad av Hildes äventyr. Extra spännande för att jag ofta promenera i kvarteren runt Katarina kyrka och besöker kyrkans minneslund.

/Paula


Sakramentet
Författare: Ann-Sofi Forsmark
Förlag: Ordlaget Bokförlag (2019)
ISBN: 9789174692884
Köp: t.ex. hos Bokus eller Adlibris

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar