torsdag 22 juni 2023

Kändiscrush av Kirsti Kristoffersen


Karolines föräldrar bestämmer att detta är sommaren den ska renovera sitt hus och då får Karoline inte vara i vägen. Istället för att tillbringa sommaren med bästa kompisen i hennes sommarställe som varit Karolines önskan så skickas hon till mormor. Mormor tillbringa sina somrar i husvagn på camping. 

En sommar med mormor på en camping ja att säga att Karoline är glad är att ljuga. Sommaren börjar med mycket tjurande. Men campingen visar sig vara något helt annat än Karoline tänkt sig. 

Först träffar hon en kompis i Norah. En vän som förstår en på riktigt som Karoline kan vara helt sig själv med. Och så dyker Mathias upp. Den snyggaste både Karoline och Norah någonsin sett. 

Mathias som vill vara med de, Mathias som verkar gillar Karoline på riktigt och Nora blir inte ens sur över det. Men Mathias har en hemlighet ... han åker in till Oslo och har typ ett sommarjobb. Ett sommarjobb som är hemligt och som kommer förändra allt. 

Bokens baksidestext skriver om det så det är ingen spolier Mathias ska vara med i nordens idol och efter sommaren finns hans bild överallt. Detta är första boken om Mathias och Karoline och jag längtar så efter nästa del. Hur är det att vara kär i en superkändis? 

/Paula


Kändiscrush
Författare: Kristi Kristoffersen
Förlag: Bonnier Carlsen (2023)
ISBN: 9789179778316

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar