måndag 9 augusti 2021

I was born for this av Alice Oseman

Angel är i London för en vecka. En vecka med favoritbandet The Ark. Dessutom ska hon träffa och bo tillsammans med sin bästa vän Juliet som hon aldrig träffat IRL. Allt i Angels liv kretsar kring The Ark, världens bästa band. Fandomen och bandet är allt.

I bandet spelar Jimmy gitarr. Jimmy vars dröm alltid varit att spela musik. Några låtar på YouTube tillsammans med sina bästa vänner i bandet och så var skivkontraktet där. Succé. Ett boyband utöver det vanliga. Men med musiken, konserten kom fansen ... Från början fans ångesten och rädslan. Ihop med tanken på fans och vad de kan göra och förstöra. Drömmen om musiken har blivit något annat. 

Vi får följa Angel och Jimmy parallellt vad händer under Londonveckan. Det som leder fram till konserten och hur deras vägar möts på de mest oväntade sätt.

I was born for this är Alice Osemans mörkaste bok, på ett väldigt vackert sätt. Älskar hur det alltid handlar om vänskap. Vänskap stark kanske starkare än kärleksrelationer. Längtar längtar efter mer och nytt från Alice Oseman!

/Paula


I was born for this
Författare: Alice Oseman
Förlag: Harper Collins (2018)
ISBN: 9780008244095

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar