måndag 10 juni 2024

If we were villians av M.L Rio

Oliver går på sitt dröm collage. Han är en av sju en en nära vänskapsgrupp av skådespelarstudenter. De spelas, levs och andas Shakespeare. Oliver finner sig i att vara den som aldrig får de stora rollerna. Den som är lite vid sidan av både på scen och i livet.

När boken börjar så får Oliver lämna fängelset efter ungefär tio år. Han har suttit inne för mord på en av sina vänner. Under åren i fängelset har Oliver fått återkommande besök av en polis som jobbade med fallet. En polis som inte tror Oliver är skyldig fast han erkände allt.

När Oliver släpps fri så lovar han att berätta allt för polisen och det är den berättelsen vi som läsare får ta del av. En djup vänskap som blev till något destruktivt. En vänskap där en av vännerna gick över alla gränser man kan och fick betala med sitt eget liv för det.

Spännande, slukande, fascinerande och ja du har säkert redan gissat det och blurben på omslaget säger det också det finns definitivt Den hemliga historien vibbar här. Härlig läsning är vad det var.

/Paula


If we were villains
Författare: M.L Rio
Förlag: Titan books (2017)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar