måndag 9 juli 2018

Vi som älskade av Renée Carlino

På en tunnelbaneperrong i new York möts Matt och Graces blickar. Det har gått femton år sedan de sista möttes. Mycket har hänt på de åren men känslorna är de samma.

De träffades när deras studentrum låg vägg i vägg. Det började som en vänskap och blev kärlek. Kärlek ingen av de upplevt tidigare eller senare. Livet gjorde att de åkte till olika platser. Omständigheter höll de i sär.

Nu femton år senare försöker Matt springa efter tunnelbanevagn men det går inte. Han efterlyser Grace på internet och en av hennes elever hittar efterlysningen.

Matt och Grace har helt olika syn på vad som hände för att de skulle sluta ses. Kan båda sanningarna vara den rätt. Hur ska de kunna förlåta det som varit och tillåta sig att vara nära och kära. Hemligheter, ödet och kärleken är det för sent eller?

Perspektivet växlar mellan Matt och Grace genom åren på ett snyggt sätt så att jag som läser också hålls i skymundan för vad som egentligen har hänt. Vi som älskade är perfekt mysig sommarläsning för den som vill läsa något romantiskt.

/Paula


Vi som älskade
Författare: Renée Carlino
Förlag: Lovereads (2018)
ISBN: 9789198409703
Köp: t.ex. hos Bokus eller Adlibris

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar