lördag 16 september 2017

Grymheten av Scott Bergstrom

Gwendeolyn bor i New York tillsammans med sin pappa. Hon går på en snobbig privatskola där hon inte trivs alls. Men när man har en pappa som är diplomat så det den skolan man gå på. Hon trivs inte i skolan. När hon en dag blir så provocerad att hon säger ifrån till en av sina klasskompisar. Då berättar hon inte som det var utan tar själv skulden och blir avstängd från skolan en dag.

Just den dagen händer allt. Hon träffar Terrance som går på samma skola. De tillbringar dagen tillsammans och en vänskap, kanske kärlek börjar ta form. När pappa ringer svarar Gwendoeolyn inte. Tänker att hon kan prata med honom sen. Men så är det inte. För pappa han har försvunnit. Poff borta.

Med pappas försvinnande rullas sanningen upp för Gwendeolyn, pappa var inte diplomat han var spion på de snällas sida eller på de hon trodde var de snälla. Hon kan inte bara sitta och vänta, hoppas och önska att pappa ska komma tillbaka. Istället beger hon sig till Paris får ett falskt pass, tränas i närkamp och gör sig redo för att hitta pappa oavsett vad det kostar!

Grymheten är helt galet spännande och oväntad på så många sätt! Hoppas det kommer minst en fortsättning!

/Paula


Grymheten
Författare: Scott Bergstrom
Förlag: B/Wahlströms (2017)
ISBN: 9789132170249
Köp: t.ex. hos Bokus eller Adlibris

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar