torsdag 16 oktober 2014

Bokmässan 2014, lördagBokmässelördagen började med massa pirr i magen och ett seminarium med namnet Flickbilden i fantasy med Maria Turtschanioff, Sara Bergmark Elgren, Mats Strandberg och Johanna Koljonen. Tre av mina favoriter och en helt ny bekantskap i Maria Turtschanioff men i denna nya bekantskap också hennes bok Maresi krönikor från röda klostret den bok jag blev mest nyfiken på av alla under bokmässan.

Sedan var det dags att träffa Lisa Bjärbo (!!),  Per Bengtsson och Karin Hallsten för att äta lunch och prata om våld i ungdomsböcker. Eftersom detta var temat för deras podd Allt vi säger är sant som skulle sändas live från podscenen med mig som gäst (!!). Lyssna kan du göra HÄR. Jag har inte vågat lyssna själv ännu. Innan podden fick jag också på riktigt säga hej till Elina på riktigt. Fint med alla blogg och Instagramvänner att få träffas på riktigt, IRL <3

Lördagen innehöll också ett fint bokbloggmingel och en intervju jag gjorde med årets Peter Pan-vinnare Ali Lewis. Den får ni läsa om några dagar.

/Paula som älskar bokmässan

1 kommentar: