torsdag 23 mars 2017

Jorden vaknar av Madeline Bäck

Äntligen Jorden vaknar! Fortsättningen på Vattnet drar boken som för ett år sedan totalt golvade mig.  Ingen tid har gått. Beata, Krister, Anton, Jäder, Gunhild och Viktor försöker förstå vad som egentligen hände. Viktor gör allt i sin makt för att få stenen att vakna igen. Utan stenen är han inget. Beata kan inte förstå är Celia verkligen död. Anton har ju sett henne. Krister har fått en farmor och försöker förstå kraften han alltid haft men inte haft ord för. Är han en häxa?

Gunhild, känner att hon saknar kunskap, kunskap hon är den enda som kan ha. Stort ansvar. Fler katter behövs. Journalisten Jäder kommer över en väldigt gammal dagbok. En dagbok som berättar om en magisk sten och pratar om väktare. Är det möjligt. Han vänder sig till biblioteket för att få hjälp, hänvisas vidare till en antikvarier. 

Magiskt, skrämmande, spännande, några få dygn i Gästrikland. Dygn som inte liknar något annat. Inte alla överlever. Del tre kommer när? Om ett år? Denna väntan! Läs och låt dig slukas upp i Madeleine Bäcks fängslande värld!

/Paula


Jorden vaknar
Författare: Madeleine Bäck
Förlag: Natur & Kultur (2017)
ISBN: 9789127144781
Köp: t.ex. hos Bokus eller Adlibris

1 kommentar:

  1. Den bokserien är helt underbar! Jag längtar också till del 3! Vet du någon annan liknande bokserie som man kan grotta ner sig i? Gärna något som utspelar sig i skogen i norr. Ska precis börja läsa Middagsmörker av Charlotte Cederlund.

    Tack för bra blogg!

    /Mari -Biblioteksassistent

    SvaraRadera