lördag 31 maj 2014

Sommartävling och sommarläsning


Nu har gilla-böcker gett ut sina första böcker från gamla X-publishing Sorgligt att det blev som det blev med fina förlaget X-publishing. Men fint att det löste sig som det gjorde. Å vilka fina pocketböcker det blivit.

Om du ännu inte läst fina Jag, en av Davit Levithan och Francesca av Melina Marchetta så har du nu chansen att vinna böckerna. Du som vinner vinner inte bara dessa väldigt braiga böcker utan också den prickiga pappersgirlangen som ligger under böckerna, sydd av mig.

Allt du behöver göra är att skriva en kommentar här nedan om vilken bok du ser mest fram emot att läsa i sommar. Dubbellott till dig som sprider vidare tävlingen i dina sociala medier.

Vinnare dras söndag 8 juni klockan 15.00 :)

/Prickiga Paula

8 kommentarer:

 1. Jag börjar med att be om en lott och kommenterar denna kommentar om jag även tipsar om denna fantastiska tävling! (: (; Som pricken över i:et det här! (:

  SvaraRadera
  Svar
  1. en lott är din. Men Elina lite nyfiken är jag var längtar du efter att läsa på ditt sommarlov i sommar?

   Radera
 2. Jag vill delta,delar på Instagram. Jag ser framemot Mari Jungstedts nya deckare.

  SvaraRadera
 3. Omläsning av Cirkeln, Eld och Nyckeln. Delar på fb.

  SvaraRadera
  Svar
  1. låter som en fantastisk lässommar Harriet!!

   Radera
 4. Jag ser fram emot att läsa de två böckerna om jag vinner dem. ;) I övrigt ser jag fram emot att alls läsa böcker som jag helt fritt får välja (eller fritt och fritt med tanke på vår lilla sommarutmaning...). Har delat tävlingen sedan tidigare på twitter och fb.

  SvaraRadera