tisdag 22 april 2014

Astrid Baros genialiska plan av Levi Henriksen

Inför sommarlovet har Astrid klurat ihop världens plan. Hon vägrar ha det sommarlovet som mamma och pappa planerat. Två veckor med mamma och Domrot i en stuga och två veckor med pappa och Ponny-Pia på Kreta. Aldrig att hon går med på det.

Istället så består den genialiska planen av att rymma och lura mamma och pappa att följa efter henne. Att de tre, bara de tre på ensamma på en öde ö.

Planen funkar fint, tills det att pappa trillar och skadar benet och båtarna är spårlöst försvunna. Astrids genialiska plan blir en Robinsonad. Mamma och pappa måste börja prata med varandra. Kanske till och med le lite äkta åt varandra. Men de är inte ensamma på ön …

Ett spännande äventyr att slukas upp av! Ser mycket fram emot nästa avsnitt av Bokslukarsällskapet  då de ska prata om Astrid Baros genialiska plan.

/Paula

Astrid Baros genialiska plan
Författare: Levi Henriksen
ISBN: 9789172996090
Förlag: Opal (2013)
Köp: t.ex. hos Bokus eller Adlibris

2 kommentarer:

  1. Hej Paula. Visst är den spännande! Och tack (igen) för att du berättar om Bokslukarsällskapet, du är vår hedersmedlem. Podden finns att lyssna på fr.om fredag 2/5.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Å vilken ära hedersmedlem i Bokslukarsällskapet! Ser mycket fram emot att lyssna på nästa avsnitt! Läste om er i KP i dag :)

      Radera