söndag 6 oktober 2013

Berättelser från Engelsfors

Berättelser från Engelsfors av Sara Bergmark Elfgren, Mats Strandberg, Kim W Andersson, Karl Johansson och Lina Neidstam.

Lite mer än en månad innan Nyckelsläppet är min omläsning klar. Det är nu Nyckeln borde finnas i min hand ju. Men inte en månad av spekulerande.

Läst om Berättelser från Engelsfors tycker mer om denna denna gången när jag har böckerna så färskt. Gillar att få perspektiv och sidoberättelser. Idas kärlek till G. Kopplingen mellan Olivia och Rikard. Mona Månstråle vem är det hon tar emot. Vem är det hon ger ett dödsbud genom sina kort? Är Ida helt död har hon gått vidare eller kommer hon finnas så hon kan hjälpa de utvalda? Ska det bli Vanessa och Linnea? Mino och? Viktor? Gustav? Ingen alls? Kommer Anna-Karin börja tycka om sig själv? I vilken form kommer demonerna komma tillbaka? Var är Nikolas? Kommer han komma tillbaka och hjälpa till? Hur kommer det gå för Adriana utan sina minnen? Kommer Alexander börja tro att de utvalda faktiskt är de utvalda? Så många frågor som väntar på att få svar. Detta var liksom bara börja av de ...

/förväntansfull Paula boknörd

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar