torsdag 3 augusti 2023

Boyfriend material av Alexis Hall

Luc har det tufft, för fem år sedan blev han dumpad av en kille han varit tillsammans med länge. Inte bara det att han blev lämnad utan fd. pojkvännen sålde också ut hela Lucs liv till pressen. Luc tappade det och fortsatte hamna på löpsedlar för dåligt beteende. 

Att Luc ens är intressant för löpsedlarna har med hans föräldrar att göra. Rockstjärnepappan som lämnade när Luc var liten. Och rockstjärnemamman som slutade spela in musik och blev den bästa förälder. 

Pga. löpsedlarna blev Luc av med jobbet och fick ett annat han inte gillar lika mycket han jobbar för en välgörenhetsorganisation. När han åter hamnar på en löpsedel och finner sitt jobb hotat då måste han göra något.

Kan han kanske hitta en fejkpojkvän som kan hjälpa honom ut knipan och kanske få lite positiva rubriker på köpet? Via en gemensam vän finns Oliver. Oliver är helt annorlunda, han har koll på läget och jobbar som advokat. Till Luc förvåning tycker Oliver det är en bra plan det där med att vara varandras fejkpojkvänner. 

Inget blir som någon av de hade tänkt. Det är inte helt smärtfritt men det är också helt underbar ... Boyfriend material är riktigt riktigt mysig läsning!!

/Paula


Boyfriend material
Författare: Alexis Hall
Förlag: Sourebooks (2020)
ISBN: 978178206141

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar