tisdag 31 oktober 2017

Spökskrivaren av Malin Stehn

Casper ska tillsammans med pappa den kände författaren tillbringa höstlovet i släktens torp. Pappa ska få ordning på sin skrivkramp om han inte har ett färdigt manus snart så kommer alla pengar ta slut.

När Casper berättar vem hans pappa är så brukar folk bli jätte intresserade. De tänker att om man är så känd är man nog jätte rik också. Men så är inte fallet. Pappas skrivande ledde till en massa bråk mellan han och Caspers mamma så nu är de skilda.

På landet träffar de grannen Helena hon som pappa tycker är jätte trevlig. Hon visar sig ha massor av bra idéer till boken något som får pappas skrivkramp att lossna.

Som tur är träffar Casper Klara som han lekte med när han var liten. Casper blir förälskad. Men mitt i alla känslor förstår Klara att något inte stämmer kan det som pappa skriver i sin deckare faktiskt vara på väg att hända på riktigt?

Spännande! Roligt att läsa en bok som delvis handlar om någon som skriver en bok!

/Paula


Spökskrivaren
Författare: Malin Stehn
Förlag: Opal (2017)
ISBN: 9789172998841
Köp: t.ex. hos Bokus eller Adlibris

1 kommentar:

  1. Bland det roligaste tycker jag ändå är namnet "Paolo Bolander", jag tycker att det verkligen låter som en deckarförfattare. Där fick hon verkligen till det!

    SvaraRadera