söndag 19 juli 2020

Valet av Katharine McGee

Tänk om USA hade haft ett kungahus istället för president? En kungafamilj ständigt bevakade av media. En kronprinsessa som aldrig aldrig fick göra fel och gjorde som hon blev tillsagd. Fram till den dagen hon kysser sin livvakt.

En prinsessa lillasyster som känner sig utanför och gör allt för att vara tvärtemot perfekta storasyster. Hon som blir förtjust i han som det är tänkt att kronprinsessan ska gifta sig med.

En prins lillebror som alla älskar och dyrkar. Han hänger på väggarna i tonårsrum och suktas efter. Han som är kär i någon som inte verkar vilja ha honom för att han är prins.

Sam, barndomsvän och bästis till prinsessa lillasyster hon som alltid varit en del av familjen samtidigt inte hon har nu börjat universitet och tänker försöka vara vanlig. Går det när man är bästa kompis med en prinsessa och i hemlighet kysst en prins.

Där finns också hon som prinsen dumpade, hon som vigt hela sitt liv åt att bli prinsessa och gifta sig med prinsen. Hon ska få honom tillbaka till varje pris.

Jag vet inte riktigt vad det var som gjorde mig nyfiken på denna bok. Kanske att den är rosa med guld stjärnor på? Att det är något som lockar med kungligheter, tanken på hur det varit i USA om det inte var president. Jag läser och finner det både fängslande och lite för mycket av allt. Borde varit beredd på slutet men det var jag inte. Det kommer garanterat komma många fler delar och slutet är inte alls något avslut utan en början på mer ...

/Paula


Valet - American Royals 1 
Författare: Katharine McGee
Förlag: B. Wahlström (2020)
ISBN: 9789132212833

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar