tisdag 30 juni 2020

Prästgårdens hemlighet av Tobias Söderlund

Vanessa är på jakt efter något extra till sin hundrade vlogg. Något som kanske ska göra att hon få många följare. Det är höstlov och hon har lyckats få med sig Martin och Abbe till Prästgården i Borgvattnet. En plats där det spökar. Hon har tillbringat lovet med att titta på YouTube hur en kan bryta sig in med hjälp av gem.

In i prästgården kommer de. Stämningen är kylig. Vanessa vet att hon gjort fel att hon länge ignorerat vännerna för andra. Att hon blev en annan med Lisa och Emelie K. Hon ångrar det nu går det att göra ogjort?

I prästgården är det kusligt. Vanessa filmar och de gör anden i glaset. När Vanessa ska klippa upptäcker hon att hon filmat inte mindre än två spöken. När hon lägger ut filmen får den många visningar och kommentarer. Alla skriver att det är fejk och dåligt gjort. Lisa och Emelie K hånar och undrar vem hon var där med.

Spöket stannar inte i prästgården utan har följt med hem till Vanessa och pappa. Kusligt, skrämmande och ruggit. Spökameran del 1 är perfekt till dig som tycker att Ingelin Angerborn inte är tillräckligt läskig.

Läs och rys!

/Paula


Prästgårdens hemlighet 
Författare: Tobias Söderlund
Förlag: Rabén & Sjögren (2019)
ISBN: 9789129716191

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar